Szakmai önlketrajz

Általános iskolai tanulmányaimat az orosházi 3. számú Általános Iskola ének-zene tagozatán, zeneiskolai tanulmányaimat a szintén orosházi Liszt Ferenc Zeneiskola hegedű tanszakán végeztem.
1986-ban érettségiztem Szegeden, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola Előkészítő Tagozatán, 1993-ban szereztem diplomát Debrecenben, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola Debreceni Konzervatóriumában, hegedűtanár, kamaraművészként.
1993-ban kezdtem el tanítani, 1997-ben, egy sikeres próbajátékot követően a Debreceni Filharmónikus Zenekar tagja lettem, hegedűsként. A hazai koncertek mellett rendszeresen külföldön is sikerrel szerepeltünk, elsősorban európai országokban, és a debreceni Csokonai színházban láttunk el zenei feladatokat, operákat, operetteket játszottunk.
1999 óta ismét tanítok, a Csorvási Gulyás Mihály Általános és Alapfokú Művészeti Iskola tanára vagyok. Rendszeresen vettünk részt a tanítványaimmal különböző versenyeken, ahol szép eredményeket értek el. A hegedű tanítása mellett szolfézst, éneket, gitárt is tanítok, viszonylag sokrétű pedagógiai tevékenységet végzek, több tanítványomat vettek fel zeneművészeti szakközépiskolába. 2015-ben a szegedi Tudományegyetem ének-zene tanszakának mesterképzésén szereztem újabb diplomát.
Eközben rendszeresen koncerteken játszom, többnyire szólóban.